Dewaele Vastgoed & Advies

Torsten Moerman

Wij hebben de expertise en tijd niet om onze telecomfacturen manueel te controleren, laat staan te verbeteren. NGX3 optimaliseert de facturen en met hun online platform kunnen we overigens gemakkelijk zelf onze telecomkosten nauwlettend in het oog houden.

Rousselot

Eddy Van Lerberge

Jullie kennis van alle providers en hun tarieven, stellen jullie in staat om jullie klanten verbeterde contracten met de providers te onderhandelen. Jullie advies om per werknemer de tarieven te optimaliseren. Dit alles resulteert in een serieuze besparing.

Utexbel

Marnic De Roo

De myTelecom diensten zijn zeker aan te raden voor bedrijven vanaf een bepaalde omvang. Nu ik de tool al meer dan een jaar gebruik ondervind ik dat ik de kosten per gebruiker perfect kan opvolgen en dat het abonnement kan aangepast worden naargelang de gebruikers evolueren.

Eneco

Elien Dekeersmaeker

We hebben net een integratietraject meegemaakt, waardoor we door de bomen het bos niet meer zagen wat betreft telecom. Iedereen die te maken heeft met telecom en overspoeld wordt door een overload aan informatie kan ik aanraden om ook zijn vaste lijnen aan NGX3 toe te vertrouwen.
Securex Group VZW
Securitas NV
Rossel & CIE SA
Donaldson Europe BVBA
PSA Antwerp NV
Cebeo NV
Mohawk International
VPK PACKAGING GROUP NV
Lanxess
ECS CORPORATE NV
VWR INTERNATIONAL BVBA
L'Oréal
Renson NV
CRH Belgium
Shanks
SERIS SECURITY NV
Oleon NV
SUN CHEMICAL NV
STAD SINT-NIKLAAS
ENI GAS & POWER NV
Audi
Thomas Cook
Duvel Moortgat
Soudal
Lotus Bakeries
Willy Naessens Group
Port Of Antwerp
Dewaele Vastgoed & Advies
Orbid
Milliken
V!GO
Petersime NV
Delta Light
Dossche Mills
Callens & EMK
Ghelamco